Forum middle-earth ots
Użytkownik
8. Nieuzasadnione przeszkadzanie w grze – blokowanie graczy, zastawianie różnymi przedmiotami, zabijanie potworów do treningu i wszelkie inne czynności mające na celu przeszkadzanie w grze innym ban od 24h do 14 dni.
co z tego ze nikt mi nie bedzie monkow zabijac jak gdy wychodze z depo to pan Skur( wiadomo z kim sie kojazy) zabija mnie i trace te skile to juz wole zeby se monki zabijal natomiast pozniej loguje sie na postac Perm i znowu mnie zabija ... Skur(48lvl sorc) Perm (113lvl knight) ja bylem wtedy az 35 lvl knight troche to takie jakby nie zachecajace sugestia .. na niektorych ots-ach jest pk tylko miedzy np 0-50 lvl pozniej 50-100 100-150 itp tak zeby zbyt wielkich przedzialow nie bylo
tutaj masz rację.. z następnym update oprócz wielu innych zmian wprowadzimy również pvp od różnego lv ale nie będzie tak że postać na 100 lv nie będzie mogła atakować postaci na 180 lv bo to nie ma sensu pk to jedno a wojny to drugie wtedy taki 100 lv mógłby się czuć bezkarny wobec 300 lv a tak to czuje jakiś respect
btw. przeszkadzanie w grze to też nieuzasadnione zabijanie graczy
Jeżeli chodzi o ots to nie jest on nawet w 60% zrobiony tak jak będzie w ostatecznej wersji

"Skur( wiadomo z kim sie kojazy)" - i wlasnie o tym mowie, a jezeli chodzi o to no to ty i Blade ma cie hunta odemnie za to wlasnie gadanie "Skur-wiel" itd. i za to że wyzywałeś moją mame
Użytkownik
spoko czyli rozumiem ze 35 knight ktorego goni warlod lider i pare innych i ledwo sie uha ma jeszcze czas zeby cie powyzywac zebys mogl go zabic ? zabawny jestes a Blade ma hunta za to ze szedl po moje zwloki i wraz z karolkiem go zabiliscie -.- poprostu bosko N/C